Bouwkundige keuring in Groningen, Friesland en Drenthe

Bij de aankoop van een woning komt veel op u af; is de vraagprijs reëel, wat zijn de voorzieningen in de buurt, wat is de bouwkundige staat van de woning etc. Met dat laatste punt kan BMAT u helpen. Reeds geruime tijd voert BMAT bouwkundige keuringen en inspecties uit. Dit onder meer als bouwkundige van Vereniging Eigen Huis.

Deze keuringen zijn zeer grondig, en worden uitvoerig en duidelijk gerapporteerd. Zaken als kruipruimte, (platte) daken, kozijnen worden geïnspecteerd. Ook de eventueel aanwezige schuren, serres en andere opstallen worden meegenomen in de inspectie. Keuringen worden in principe uitgevoerd in Friesland, Groningen en Drenthe, maar in overleg is veel mogelijk.

Indien gewenst kunt u de keuring bijwonen, dit is echter geen must.  De keuringsmethodiek behandeld alle bouwkundige aspecten van de woning. Van elk aspect wordt de staat bepaald, en worden de herstelkosten van eventuele gebreken vastgesteld.  Binnen 48 uur ontvangt u een bouwkundig rapport van de woning. De rapporten voldoen aan de voorwaarden voor NHG.

U heeft al een bouwkundige keuring vanaf € 260,00 incl. btw. Neem voor informatie, of het aanvragen van een bouwkundige keuring contact met ons op. Dit kan via mail of telefoon.

IMG_4335 IMG_5239